HomeUncategorizedLäcker sammetslen konsistens: hur man gör den perfekta krämiga såsen - här...

Läcker sammetslen konsistens: hur man gör den perfekta krämiga såsen – här är vad man ska göra med smör

Som namnet antyder måste en av ingredienserna i en gräddsås vara smör..

Vad brukar amatörkockar göra innan de lägger till denna ingrediens?.

De smälter smöret för att det ska bli så flytande som möjligt.

Men en expert inom det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock, bagare i den fjärde kategorin, Yulia Arkhipova, kallar detta tillvägagångssätt felaktigt.

Specialisten är säker: att använda smält smör tillåter dig inte att få den mjukaste såsen.

Vad man ska göra med smöret innan man lägger det i såsen

En fet produkt ska aldrig smältas.

Den måste kylas och sedan rivas eller hackas mycket fint.

Det är smörbitarna som ska tillsättas såsen, inte vätskan!

Efter att ha ’kombinerat’ med de varma ingredienserna börjar smöret smälta.

Som ett resultat kommer produkten att börja fördelas jämnt över hela den flytande kryddningen.

Resultatet blir den mest aptitretande såsen med perfekt konsistens.

Konsistensen blir sammetslen.Smaksättningen blir otroligt mör.Även en erfaren gourmet kommer att bli nöjd med denna sås.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna