Pannkakor är en mycket välsmakande maträtt.Men gourméernas uppfattning om rätten förändras vid alltför frekvent användning.
Med tiden verkar pannkakor inte längre så aptitliga.
Vad ska man göra i en sådan här situation? Du kan sluta göra pannkakor i ett par månader.
Eller så kan du förnya skålen.Speciellt eftersom det inte är något komplicerat med det: bara ett enda tillägg räcker.
Ett intressant sätt att förbättra smaken på pannkakor berättades av Yulia Arkhipova, en expert inom matlagning, en kock och bagare i den fjärde kategorin, av Belnovosti online-utgåva.
Vad man ska lägga till i pannkakssmet
Den hemliga ingrediensen som förgyller pannkakorna och gör dem mycket mer smakrika är citronskal.
En matsked av det hackade citronskalet räcker till hela pannkakssmeten (3 ägg, 300 milliliter mjölk, 100 gram mjöl, 50 gram smält smör).
Tack vare citronskalet får pannkakorna en lätt behaglig syrlighet, som passar perfekt tillsammans med gräddfil, keso, kondenserad mjölk och vispad grädde.