HomeUncategorizedHur man picklar gurkor med den gamla metoden: du behöver bröd

Hur man picklar gurkor med den gamla metoden: du behöver bröd

Håll med om att uråldriga recept alltid väcker intresse, eftersom de har prövats av tid och erfarenheter från många generationer..

I vilket fall som helst är detta åsikten från experten från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, som talade om en av dem, som involverar användningen av rågbröd..

I den här artikeln hittar du en lista över nödvändiga ingredienser, samt steg-för-steg-instruktioner för att förbereda produkten.

Så du behöver:

  • Gurkor – 2 kg (det är bättre att ta små).
  • Rågbröd – 150 g.
  • Vatten – 2 l.
  • Salt – 2 msk.skedar.
  • Dill – flera kvistar.
  • Vitlök – 4 kryddnejlika.
  • Börja först och främst torka rågbrödsbitarna.Detta bör göras på båda sidor tills lätta anvulningar bildas.

    Efter detta, sätt vattnet på elden och vänta tills det kokar, tillsätt sedan salt och rör om för att påskynda beredningen av marinaden.Ta bort saltlaken från spisen.

    Nu kan du göra gurkorna, men först placera dillkvistar och vitlök på botten av en ren tre-liters burk, och först efter det – gurkorna.

    Lägg torkat rågbröd ovanpå burken och häll het saltlake över.

    Stäng burken tätt med lock och låt gurka i rumstemperatur i 2-3 dagar.

    När den angivna tiden är ute måste du flytta burken med gurkor till kylskåpet – kylda gurkor kommer att ha en ännu trevligare smak.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna