Håll med om att uråldriga recept alltid väcker intresse, eftersom de har prövats av tid och erfarenheter från många generationer..
I vilket fall som helst är detta åsikten från experten från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, som talade om en av dem, som involverar användningen av rågbröd..
I den här artikeln hittar du en lista över nödvändiga ingredienser, samt steg-för-steg-instruktioner för att förbereda produkten.
Så du behöver:
Börja först och främst torka rågbrödsbitarna.Detta bör göras på båda sidor tills lätta anvulningar bildas.
Efter detta, sätt vattnet på elden och vänta tills det kokar, tillsätt sedan salt och rör om för att påskynda beredningen av marinaden.Ta bort saltlaken från spisen.
Nu kan du göra gurkorna, men först placera dillkvistar och vitlök på botten av en ren tre-liters burk, och först efter det – gurkorna.
Lägg torkat rågbröd ovanpå burken och häll het saltlake över.
Stäng burken tätt med lock och låt gurka i rumstemperatur i 2-3 dagar.
När den angivna tiden är ute måste du flytta burken med gurkor till kylskåpet – kylda gurkor kommer att ha en ännu trevligare smak.