HomeUncategorizedDenna 'obligatoriska' ingrediens är överflödig i cheesecakes: sluta lägga till den och...

Denna ’obligatoriska’ ingrediens är överflödig i cheesecakes: sluta lägga till den och du kommer att känna den verkliga smaken av maträtten

Vad brukar basen för cheesecakes bestå av? Även oerfarna kockar vet svaret på denna fråga.

Så, följande produkter blandas vanligtvis: keso, ägg, mjöl, socker..

Men Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagning, kock, fjärde klassens bagare, betonar: det finns något onödigt på den här listan.

Vad bör inte läggas till basen för cheesecakes

Det finns ett problem med äggkomponenten: den gör blandningen mer flytande.

För att få tillbaka degen till normal konsistens måste du tillsätta mycket mjöl.

Resultatet är ganska täta cheesecakes som har behållit sin form, som dock inte har någon ljus ostmassasmak.

’Det visar sig att du inte behöver lägga till ägg i basen för rätten? Men hur limmar man ihop massan då? – många gourmeter kommer nog att fråga.

Svaret är enkelt: du bör inte helt överge äggingrediensen.Gulan behövs för att ansluta komponenterna.Men det finns inget behov av att lägga till protein: på grund av det visas överskott av vätska i massan.

Hur man gör cheesecakes utan äggvita

Okej, vi kom fram till att proteinet i basen för cheesecakes är onödigt.

Men hur ska förhållandet mellan ingredienser vara då?

Kom ihåg följande proportion: för 600 gram keso bör det finnas 2 äggulor, 100 gram mjöl och 100 gram strösocker.

Frånvaron av proteiner och en liten mängd mjöl kommer att garantera produktionen av riktiga cheesecakes – möra, luftiga, smidiga och otroligt aptitretande.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna