HomeUncategorizedHur man gör lättsaltade gurkor med mineralvatten: du kan äta dem nästa...

Hur man gör lättsaltade gurkor med mineralvatten: du kan äta dem nästa dag

Inlagda gurkor är det första preparatet som absolut alla hemmafruar förbereder från den nya skörden..

Det finns många recept som låter dig förbereda gurkor snabbt och utan ansträngning..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur man gör lättsaltade gurkor med mineralvatten.

Du behöver:

  • gurka – 13–15 st.
  • mineralvatten – 1 l.
  • vitlök – 2 kryddnejlika.
  • salt – 1 msk.l.
  • dill efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Färska och medelstora gurkor måste tvättas och fyllas med kallt vatten i en skål.

    2.Sedan läggs grönsakerna i en burk utan att skära av ändarna, tillsätt vitlök och dill.

    3.Därefter tillsätts salt och arbetsstycket fylls med mineralvatten.

    4.Halsen på burken kan täckas med plastfolie och förvaras i kylen ett dygn.

    Gurkorna blir klara efter en dag.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna