HomeUncategorizedMånga hemmafruar förbereder stekningen för borsjtj felaktigt: 3 knep för att göra...

Många hemmafruar förbereder stekningen för borsjtj felaktigt: 3 knep för att göra borsjtj rubin

För att göra borsjten till en vacker rubinfärg måste du förbereda stekningen korrekt..

Hur man gör detta, berättar Yulia Arkhipova, en expert i Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin.

Hur man förbereder stekning för borsjtj

För det första, lägg under inga omständigheter till rödbetor till borscht i början av tillagningen, de kommer att förlora färg.

För det andra ska stekningen inte fräsas utan puttras under lock.

Stek rödbetorna skurna i strimlor lite, tillsätt buljong eller vatten (så att rödbetorna inte täcks helt) och låt puttra under lock på svag värme.Fräs morötter och lök separat från rödbetor.

För det tredje är det bättre att lägga till tomatpuré och socker till de rostade rödbetorna och inte direkt till borsjtj.

Tidigare talade experten om en ovanlig metod för att förbereda pannkakor.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna