HomeUncategorizedEtt enkelt sätt att sylta gurkor utan kokande vatten, socker och vinäger:...

Ett enkelt sätt att sylta gurkor utan kokande vatten, socker och vinäger: på vintern kommer du att berömma dig själv att du plockat mycket

Att picka gurkor för vintern utan att använda kokande vatten, socker och vinäger är en mycket verklig uppgift..

Vi berättar ett enkelt recept på läckra inlagda gurkor.

Hur man läcker picklar gurka

Blötlägg gurkorna ett par timmar i kallt vatten.Ändarna behöver inte trimmas.

I botten av en tre-liters burk placerar vi kryddor (vitlök, svartpepparkorn, kvistar och paraplyer av dill, pepparrotsblad), sedan gurka, igen örter och igen gurka.

Täck toppen med pepparrotsblad.I en liter vatten, lös upp en matsked senapspulver (utan ett objektglas) och 3 matskedar salt (också utan ett objektglas).

Rör om, häll i en burk med gurkor, tillsätt vatten på toppen.

Täck med ett plastlock, häll ytterligare en sked senap under och kyl omedelbart.

Om ungefär en månad kommer gurkorna att bli lätt saltade, men det är bättre att vänta 2-3 månader.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna