Är du rädd att smaken av soppan som förbereds inte kommer att vara ljus nog?.
Det finns en universell ingrediens som gör vilken populär rätt som helst mer aptitlig!.
Detta tillägg kommer att förbättra smaken av kålsoppa, borsjtj, picklesoppa, ärtsoppa och kornsoppa.
Vi pratar om. svamp.Det är bäst att använda kantareller.
Detta kulinariska trick delades av Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och en bagare i fjärde klass.
Hur man korrekt lägger till kantareller i soppan
Insåg du att soppan du lagar inte kommer att vara särskilt mättande och inte den mest aptitretande?
Förbered sedan 2-3 kantareller.Tvätta svampen och börja koka dem separat.
Rekommenderad tillagningstid är 15-20 minuter.
Kantareller som har genomgått det första steget av värmebehandling måste skäras.
Du måste lägga till ingrediensen i soppan ungefär en kvart innan tillagningen är slut.
Resultatet är en rätt som glatt överraskar gourmeter med sin ljusa smak.
Låt oss upprepa: svamp är en universell tillsats.Det finns knappast någon osötad soppa som kan förstöras av denna komponent.