Det är viktigt att komma ihåg att ordentligt kokta pannkakor inte ska riva.
Om detta händer är det alltid en bra idé att utvärdera det valda receptet så opartiskt som möjligt.
Som regel tårar pannkakor bara på grund av kulinariska fel, konstaterar vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Vad är de för något?
Stekpanna
Underskatta inte redskapens betydelse vid beredningen av denna maträtt.Om pannan är av dålig kvalitet kommer degen att hålla fast vid den och riva.
Välj därför alltid köksredskap av utmärkt kvalitet.
Otålighet
Kom ihåg att pannkakssmet gillar att ’tänka’, så du kan inte tillaga den direkt.Det är optimalt att vänta cirka fyrtio minuter innan rostning.
Misstag med mängden socker
Du kan inte ignorera den här komponenten, men du bör inte heller lägga i överskott.Försök därför att inte införa mer än två skedar av den söta produkten per standardportion pannkakor.
I det här fallet kommer pannkakorna att vara av hög kvalitet och kommer inte att riva.
Tidigare berättade vi hur man bevarar fjäderfäets mjukhet när man kokar buljong.