HomeUncategorizedVad du kan använda för panering av kotletter: läckra och ovanliga varianter...

Vad du kan använda för panering av kotletter: läckra och ovanliga varianter namnges

I de flesta fall används vanliga brödsmulor för att panera kotletter.

Detta är ett beprövat och traditionellt alternativ.

Men många människor försöker ändra receptet för att göra kotletterna lite mer intressanta.Så du kan också prova att byta ut ströbrödet mot andra typer av panering, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.

Vilka alternativ du kan överväga

Nötter

Det är bäst att ta färska nötter utan salt: de kommer att ge kotletterna en speciell smak.Hacka dem först med en kavel eller mortel.

Denna panering är välsmakande och intressant.

Chiafrön

Många har redan lyckats prova denna ’outlandish’ produkt, som är utrustad med en massa användbara egenskaper.Faktum är att sammansättningen av chiafrön kan överraska vem som helst.

Men inte alla vet att de gör en utmärkt panering för kotletter: skålen blir krispig och välsmakande.

Tidigare berättade vi för dig hur man gör köttbullar i marockansk stil.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna