Ibland stöter gourmeter på detta problem: under stekning vill potatisbitar inte bli gyllene..
Kanske är problemet fel sorts nattskygge..
Det är möjligt att potatisen inte steks bra på grund av ett tillagningsmisstag: kanske hällde han för många potatisskivor i pannan eller tillsatte salt för tidigt.
Problemet kan i alla fall lösas.
Potatisen kommer att bli gyllenbrun tack vare en hemlig ingrediens, som beskrevs av Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och en fjärdeklassig bagare.
Den hemliga ingrediensen för krispig potatis
Om du, när du steker klyftor eller skivor, inser att rätten inte blir gyllene, använd smör.
20-30 gram av denna produkt räcker för att potatisen ska börja ändra färg till en vackrare.
Släng en bit smör i stekpannan, blanda innehållet i rätten väl och skruva upp värmen på spisen lite.
Effekten kommer att märkas efter ett par minuter.
Slutresultatet blir välstekt, gyllenbrun och krispig potatis.Det är också värt att betona att tack vare smör blir rätten mycket mer aptitretande.
Tidigare berättade experten hur man lagar pilaff från pasta.