HomeUncategorizedVad ska man göra om potatisen inte steker bra: det här är...

Vad ska man göra om potatisen inte steker bra: det här är vad som kommer att göra rätten gyllenbrun – den hemliga ingrediensen

Ibland stöter gourmeter på detta problem: under stekning vill potatisbitar inte bli gyllene..

Kanske är problemet fel sorts nattskygge..

Det är möjligt att potatisen inte steks bra på grund av ett tillagningsmisstag: kanske hällde han för många potatisskivor i pannan eller tillsatte salt för tidigt.

Problemet kan i alla fall lösas.

Potatisen kommer att bli gyllenbrun tack vare en hemlig ingrediens, som beskrevs av Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och en fjärdeklassig bagare.

Den hemliga ingrediensen för krispig potatis

Om du, när du steker klyftor eller skivor, inser att rätten inte blir gyllene, använd smör.

20-30 gram av denna produkt räcker för att potatisen ska börja ändra färg till en vackrare.

Släng en bit smör i stekpannan, blanda innehållet i rätten väl och skruva upp värmen på spisen lite.

Effekten kommer att märkas efter ett par minuter.

Slutresultatet blir välstekt, gyllenbrun och krispig potatis.Det är också värt att betona att tack vare smör blir rätten mycket mer aptitretande.

Tidigare berättade experten hur man lagar pilaff från pasta.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna