HomeUncategorizedVarför lägga till te och citronsaft när du kokar ris: du skulle...

Varför lägga till te och citronsaft när du kokar ris: du skulle bli förvånad

Få människor vet att ris är ett av de mest populära tillbehören i världen: det tillagas ofta i olika delar av världen.

Därför finns det en hel del knep och hemligheter i världens kulinariska tradition för att göra rätten mycket bättre.

Till exempel kan införandet av vissa komponenter i processen för att laga gryn ha en betydande inverkan på maträttens slutliga kvalitet, tror vår tidnings expertkock Yulia Arkhipova.

Vad kan läggas till potten när du lagar ris

Saften av en citron

Man tror att bara en sked citrusjuice är tillräckligt för att ha en betydande inverkan på soppans kvalitet.I första hand har citronsaften en effekt på risets konsistens.

Sådana gryn kommer aldrig att hålla ihop.

Du kommer att servera en stor smulig sidrätter.

Te

Här är situationen mer intressant: te kommer att göra riset inte bara smuligt utan också mer smakfullt.Jasminte är särskilt gott.

Du behöver bara skicka ett par påsar med drycken direkt i grytan med riset.

Tidigare berättade vi om vad som beror på styvheten i stekt lever.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna