Vid första anblicken verkar det inte finnas någon enklare rätt än äggröra.
Faktum är att många kockar ständigt stöter på problem när de tillagar denna vanliga frukosträtt.
Skålen bränns, det finns mycket okokt protein eller äggulan är för tjock.
Det är alltså inte lätt att få till en perfekt äggröra (fasta vitor, rinnande äggulor).
Det finns dock ett litet trick som gör att du kan uppnå önskat resultat utan mycket besvär.
Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti onlineutgåva inom matlagning, en kock, en bagare i den fjärde kategorin, berättade om detta användbara trick.
Vid första anblicken verkar det inte finnas någon enklare rätt än äggröra.
Faktum är att många kockar ständigt stöter på problem när de tillagar denna vanliga frukosträtt.
Skålen bränns, det finns mycket okokt protein eller äggulan är för tjock.
Det är alltså inte lätt att få till en perfekt äggröra (fasta vitor, rinnande äggulor).
Det finns dock ett litet trick som gör att du kan uppnå önskat resultat utan mycket besvär.
Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning, en kock, en bagare i den fjärde kategorin, berättade om detta användbara trick.
Hemligheten med perfekt äggröra
Slutsatsen är denna: du behöver inte omedelbart knäcka ett ägg direkt i pannan.
Först måste produkten delas in i två delar.
Först ska proteinet hällas på den uppvärmda pannan.Så snart den genomskinliga massan börjar bli vit ska äggulan läggas ovanpå.
Som ett resultat kommer båda komponenterna att bibehålla en perfekt konsistens.Äggvitan kommer att koagulera helt utan att brinna.
Äggulan kommer att vara bredbar.Ingen vit ’film’ kommer att visas på denna del av parabolen.
Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar pizza från potatis.