Äggröra är en av de mest populära ’morgonrätterna’..
Vid första anblicken är det inget komplicerat att förbereda den här rätten..
Men i verkligheten gör nästan alla människor ett allvarligt misstag.De knäcker ägget direkt i pannan.
Gör du detta också? Förgäves!
När allt kommer omkring måste du först bryta ägget i en kopp, skål eller någon annan djup behållare, betonar Yulia Arkhipova, expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.
Varför ska ett ägg brytas i en annan skål?
Låt oss föreställa oss en situation: tre ägg är redan stekta i en stekpanna.Du bryter det fjärde ägget i skålen.Och så visar det sig att det är ruttet.
Resultatet är tråkigt: hela innehållet i stekpannan måste slängas.Och så måste man diska länge och koka äggröran igen.Tid och produkter går förlorade.
För att undvika att hamna i sådana problem måste varje ägg delas i någon liten behållare.
Detta måste göras för att säkerställa produktens färskhet.
Dessutom, om skalfragment kommer in i vitorna, blir det mycket lättare att ta bort dem från en kopp eller skål än direkt från stekpannan.
Det mest korrekta sättet att skydda bröd från mögel beskrevs tidigare.