HomeUncategorizedDe saftigaste kotletterna: vilka ”hemliga” ingredienser som ska läggas till köttfärs

De saftigaste kotletterna: vilka ”hemliga” ingredienser som ska läggas till köttfärs

Det är inte alls svårt att göra saftiga kotletter, du behöver bara lägga till vissa ingredienser i köttfärsen.

Hur man ger kotletterna saftighet, berättar experten från nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Hur man gör kotletter saftiga

För det första kan du få saftiga och puffiga kotletter genom att tillsätta bakpulver i köttfärs.Det är inte nödvändigt att hälla mycket bakpulver; en nypa räcker.

För det andra ges kotletternas puffighet av ägg.Två ägg per kilo färs är tillräckligt.

För det tredje hackade lökar.Det är viktigt att lägga till det strax före stekning.

Du kan också lägga till vitkål (150 gram vitkål per kilo färs) och vitt bröd som blötläggs i mjölk eller gräddfil (250 gram bröd och 350 milliliter vätska per kilo färs).

Tidigare berättade experten om tomater och paprika skulle läggas till borsjtj.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna