HomeUncategorizedVarför lägga till bovete till hackade kotletter: så här kommer kotletterna att...

Varför lägga till bovete till hackade kotletter: så här kommer kotletterna att bli

Är du trött på vanliga kotletter? Försök sedan ge rätten en annan smak.

Att uppnå det önskade resultatet är mycket enkelt: lägg bara en extra ingrediens till den hackade kotletten..

Vi pratar om bovete.Tack vare denna komponent kommer en välbekant maträtt att uppdateras.

Koteletterna kommer att bli mycket smakrika, möra och friska.

Idén delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en fjärdeklassig bagare.

Hur man lagar kotletter med bovete

Först måste du koka spannmålen.För ett glas bovete bör det finnas två och ett halvt glas vatten.Glöm inte att tillsätta lite salt i vätskan.

När gröten är klar måste du stänga av brännaren och vänta 10-15 minuter: det är tillrådligt att bovetet inte är särskilt varmt när det blandas med köttfärsen.

Förresten, den resulterande mängden kokt spannmål bör vara lika med ett halvt kilo hackat kött.

Du måste lägga till en riven lök, en hackad vitlöksklyfta och ett rått ägg till blandningen.

Blandningen ska saltas, peppras och blandas väl.

Resultatet blir en bas från vilken flera kotletter ska bildas.Det senare ska rullas i mjöl, steka på varje sida i fem minuter och sjuda i tio minuter.

Slutresultatet kommer att bli riktigt läckert.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna