Lata recept låter dig förbereda rätter av det nationella köket som smakar nästan likadant, men bara mycket snabbare..
De godaste är bakrecepten, men det är de som tar mest tid..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man lagar lat khachapuri på 15 minuter.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Vispa ägget med en visp, tillsätt salt, häll i mjölken och rör om.
2.Nu kan du sikta mjölet, riv osten och tillsätt den i degen.
3.Rör om väl och värm pannan.
4.Smält smöret och häll smeten i pannan i ett jämnt lager.
Grädda övertäckt på medelvärme i 5-7 minuter, vänd sedan och koka tills det är klart.
Låt svalna och servera tillsammans med örter och färska grönsaker.
Tidigare har vi berättat vad som behöver göras med pärlkorn för att gröten ska bli mycket godare.