HomeUncategorizedVarför ostkakor faller sönder: de viktigaste kulinariska misstagen som heter

Varför ostkakor faller sönder: de viktigaste kulinariska misstagen som heter

Många människor tycker ibland att situationen under matlagningen kan gå ur kontroll.

Det är mest frustrerande vid tillfällen när inget går att göra ogjort.

Det är till exempel precis så det är när man gör cheesecakes.Om de har börjat falla sönder finns det inget som kan göras.Det är därför vår tidnings matlagningsexpert är kocken Yulia Arkhipova.

Varför kan cheesecakes falla isär?

Torr keso

Många människor som tittar på sin figur försöker inkludera i sin diet skummad keso eller en produkt med minimal fetthalt.

Om du gör på grundval av desserter som inte kräver värmebehandling är det lämpligt.Men för cheesecakes bör fettinnehållet vara minst 9%.

Torr ostmassa kan inte hålla sin form.

Många eller få ägg

Kycklingägg är bland de viktigaste elementen eftersom de hjälper till att hålla formen.Om få läggs i kommer cheesecakesen att falla isär.

Om du skickar mycket måste du lägga till överflödigt mjöl.Cheesecaken kommer antingen att falla sönder eller bli ’gummiaktig’.

Tidigare berättade vi hur man alltid tillagar mör lever.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna