HomeUncategorizedLaga mat snabbt och gott: ett smart recept på pickles i polsk...

Laga mat snabbt och gott: ett smart recept på pickles i polsk stil

Gurksäsongen är i full gång, du kan unna dig några pickles.

Receptet på läckra pickles i polsk stil, som kan tillagas på två timmar, berättas av Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti online-utgåva inom matlagning.

Hur man gör saltade gurkor i polsk stil

För ett halvt kilo unga gurkor behöver du: två vitlöksklyftor, en tesked salt (med en glid), en matsked solrosolja, 1-2 msk.л.hackad färsk dill, 2 tsk.л.av någon blommahonung, 2 tsk.л.senapsfrön, 2 tsk.л. 9 procent vinäger.

Du kan också lägga till 0,5 tsk.л.röd peppar (i flingor).

Skiva gurkorna i 1-1,5 cm tjocka cirklar, blanda alla övriga ingredienser i en stor skål.

Lägg gurkorna i den resulterande marinaden, rör om, låt stå i en halvtimme i rumstemperatur, placera i kylen i en och en halv timme.

Tidigare berättade experten hur man lagar äggröra i lantlig stil.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna