HomeUncategorized5 hemligheter med att laga kyckling Kiev: de blir krispiga på utsidan...

5 hemligheter med att laga kyckling Kiev: de blir krispiga på utsidan och saftiga på insidan

Kotlett Kiev, som är en misshandlad kycklingfilé med smör inuti, kan med rätta kallas en restaurangrätt, eftersom den tyvärr inte kan tillagas utan specialkunskaper..

Men skynda dig inte att bli upprörd: experten från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, delade flera subtiliteter – att använda dem kommer inte att vara svårt för dig att förbereda en läcker godis hemma.

Skär filén rätt

För att skära kycklingfilén behöver du en vass kniv.Gör ett snitt (från den förtjockade kanten för att inte skära igenom den) och vik ut den som en bok, skär sedan av den lilla filén.

Vispa filén

Vispa alla bitar till ett enhetligt rundat tunnbröd – det gör det lättare att forma kotletter.Använd matfilm för att linda in filéerna så att de inte går sönder.

Gör ’grönt smör’

För att ge rätten en unik smak, gör fyllningen genom att doppa små köttbitar i finhackad torkad dill eller blanda mjukt smör med örter (i det här fallet måste du rulla smöret till korvar).

När fyllningen är klar, placera den i frysen.

Slå in kotletten ordentligt

Lägg fryst smör i mitten av varje filébit och skeda smöret över toppen av den lilla filén.Forma försiktigt en avlång biff och linda in den som du skulle göra för kålrullar.Se till att det inte finns några luckor.

För att behålla formen på kotletterna, slå in dem i matfilm och lägg dem i frysen i 10 minuter.

Använd dubbelpanering

Innan du börjar panera, klappa kotletten torr med en pappershandduk för att få bort överflödig fukt.Doppa därefter kotletterna i det siktade mjölet, sedan i äggen och ströbrödet.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna