HomeVäxterVilka 4 kulinariska hemligheter för att hjälpa till i köket: inte alla...

Vilka 4 kulinariska hemligheter för att hjälpa till i köket: inte alla värdinnor vet

Matlagning har en viktig plats i allas liv.

Alla vill njuta av utsökt mat och, om möjligt, laga mat utan mycket ansträngning.

Vissa kulinariska hemligheter kommer att hjälpa till med detta, säger vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.

Vilka är några av de bästa matlagningstipsen du bör ta del av?

Rengöring av ett vitlökshuvud

Ibland behöver vi en stor mängd vitlök, men det tar för lång tid att skala varje skiva.Först pressas hela huvudet ner, den bakre delen separeras och läggs i en behållare med lock.

Behållaren ska skakas i 30 sekunder.Alla skivor kommer att skalas.

Puffig omelett

Många försöker lista ut hur man får en fluffig omelett.Det finns ett enkelt trick.Du behöver bara skicka lite vatten till äggen istället för mjölk innan du piskar.

För att förhindra att pergamentet fastnar och glider runt

Det finns ett enkelt sätt att lösa detta problem.Du behöver bara behandla själva bakplåten med vatten.Pergamentet kommer att fungera perfekt efteråt.

Perfekt kokta ägg

Få människor vet att det finns ett enkelt sätt att laga ägg.Som ett resultat blir de lätta att skala.Du behöver bara dölja varje produkt i folie innan du skickar den till en kruka med vatten.

Tidigare berättade vi om hur man förbereder en klassisk lökmarinad för kebab.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna