HomeVäxterVarför erfarna värdinnor lägger till grönsaker i kotletter: inte alla vet det

Varför erfarna värdinnor lägger till grönsaker i kotletter: inte alla vet det

Ibland kan man se konstiga ingredienser i ingredienserna i kotletter.

Ibland verkar det till och med som att det inte är lönt att ta in dem, eftersom det finns en risk att rätten förstörs.

Det är dock värt att notera att sådana experiment i de flesta fall är framgångsrika, konstaterar vår tidnings expertkock Yulia Arkhipova.

Varför införa grönsaker i sammansättningen av malet köttkotletter?

Vi pratar naturligtvis inte om lök, utan vilken det är omöjligt att göra kotletter.Det handlar om potatis, tomater, courgette, kål, morötter.

Vissa människor kanske tycker att de är helt felplacerade.

Men det är de inte.

Införandet av potatis, till exempel, eliminerar användningen av bröd och ägg.Med hjälp av denna produkt blir kotletterna puffiga och läckra.

Men de andra grönsakerna lägger som regel till saftighet.

Därför är det ibland värt att laga inte bara köttbiffar utan också att introducera olika grönsaker.

Tidigare berättade vi om vilka 3 ovanliga komponenter som kan läggas till olivier.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna