HomeVäxterSaftig, välsmakande, rödaktig: hur man gör drainiki utan potatis - det här...

Saftig, välsmakande, rödaktig: hur man gör drainiki utan potatis – det här är vad som ska fungera som huvudingrediensen

Visste du att läckra draaniki kan göras utan att använda potatis?

Det visar sig att man också kan göra goda pannkakor av lök.

Ja, bli inte förvånad.Ett riktigt kulinariskt mästerverk kan göras av tre lökar, ett ägg och en liten mängd semolina.

Receptet på en aptitretande, välsmakande och rejäl maträtt från prisvärda ingredienser delas av Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti online-utgåva inom matlagning.

Hur man lagar lökpannkakor

Ta tre stora lökar och tärna dem.

Storleken på bitarna ska vara medelstora.Draniki blir troligen inte goda om löktärningarna är för små.

Häll den resulterande grönsaksblandningen i en skål.Bryt ett ägg och tillsätt tre matskedar semolina hällt med vatten.

Nästa ingredienser – gräddfil (1 tsk.l.) och jäsmedel (1/3 tsk.л.).

Blanda innehållet i skålen väl, salt och peppar.

Detta blir en bas som ger underbara pannkakor.Stek dem helt enkelt i en stekpanna tills de är gyllene.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna