HomeVäxterIngen stärkelse: hur man tjocknar även mycket flytande sylt för att fylla...

Ingen stärkelse: hur man tjocknar även mycket flytande sylt för att fylla pajer och bullar – en kocks metod

Många hemmafruar använder stärkelse för att tjockna sylt för fyllning, men det finns ett mer effektivt sätt..

Vi berättar hur du tjocknar även mycket tunn sylt.

Hur man tjocknar sylt

Lägg den nödvändiga mängden sylt i en kastrull med tjock botten (för att inte brännas).

Om sylten låg i kylen, värm upp den lite.Tillsätt sedan mannagryn.

För ett ofullständigt glas sylt behöver du en tesked mannagryn.Rör om och låt stå i 20 minuter så att flingorna sväller lite.

Gryn kan märkas direkt i sylten, men du kommer inte att se eller känna det i fyllningen.

Om sylten är mycket flytande, tillsätt en matsked mannagryn per glas.

Efter 20 minuter, sätt pannan på elden, koka upp, koka i två minuter, svalna.Du kan laga bakverk.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna