För att pumpa ska kunna användas i matlagning måste den ha en behaglig smak..
Det handlar definitivt om sötma och saftighet..
Även i slutet av augusti finns det fortfarande möjlighet att påverka dessa faktorer.
Vilka hemligheter kommer att hjälpa till med detta
Användning av aska
Denna typ av gödningsmedel är främst av intresse som en utmärkt källa till kalium.Detta är vad pumpan behöver just nu.
Det rekommenderas att ta ungefär en och en halv kopp aska och rör om produkten i en tre-liters burk med vatten.Vi väntar från 48 till 72 timmar.
Häll sedan produkten i en hink och tillsätt vatten till dess fulla volym.Allt som återstår är att vattna pumpan.
Jäst
Denna procedur kan inte utföras självständigt: först måste du använda det första gödningsalternativet.Faktum är att detta botemedel bara förbättrar effekten av den föregående och har också en positiv effekt på mikroorganismernas vitala aktivitet.
Du kommer att behöva späda ett halvt glas jäst med en (stor) sked socker i en hink med varmt vatten.Efter 24 timmar kan du börja vattna.