Citroner är bland de mycket smakrika och eftertraktade frukterna.
Men det är inte alla som vet hur man får ut det mesta av dem.
Till exempel rekommenderar kocken Yulia Arkhipova, en expert på vår tidnings onlineutgåva om matlagning och matlagning, att göra hemlagade kryddor.
Hur man gör det
Äkta citronpeppar
Den här kryddan är allas favorit, det går inte att motstå den.Den kan tillsättas i vilken huvudrätt som helst för en ovanlig doft och smak.
Förbered kryddan med en reserv.Du måste blanda två skedar peppar och kvalitetscitronskal i en behållare.Det är också värt att lägga till en liten sked rosa eller havssalt.
Citronsalt av hög kvalitet
Även detta är en utsökt krydda som kommer att vara lämplig överallt.Det rekommenderas att pressa saften av en citron, efter att du tidigare har förberett zest.
Efter att saften har blandats med hundra gram salt och en sked gurkmeja.Det återstår bara att torka kryddan och skicka den för förvaring.
Tidigare berättade vi om hur man förbereder äggfyllning för pannkakor.