HomeVäxterHur man gör en perfekt puffig omelett: inte alla värdinnor vet

Hur man gör en perfekt puffig omelett: inte alla värdinnor vet

Ingen behöver förklara att en omelett bara anses vara lyckad om den har kunnat resa sig och hålla formen tills den serveras till bordet.

Annars ser anrättningen inte lika tilltalande ut.

Därför delar vår tidnings expertkock Julia Arkhipova med sig av sin hemliga metod för att göra den perfekta puffiga omeletten.

Vad den består av

Denna metod skiljer sig något från den vanliga, men resultatet blir utmärkt.Det första du ska göra är att utföra en ovanlig åtgärd: separera de vita och äggulorna.

Efter det, i en separat skål, introducera äggulorna och saltet, gnugga försiktigt.Slå inte blandningen.Tillsätt mjölken och mjölet enligt receptet och bringa till ett homogent tillstånd.

Men situationen är annorlunda med de vita: du kan säkert piska dem nästan till topparnas tillstånd, som vid beredning av konfektyr.

Kombinera sedan de två ämnena.

Sedan återstår det att steka omeletten under ett stängt lock på låg värme.Omeletten blir otroligt välsmakande och fluffig.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna