HomeVäxterFavoriter: hur man gör pasta pilaf - ett ovanligt recept

Favoriter: hur man gör pasta pilaf – ett ovanligt recept

Det är allmänt känt att det är omöjligt att göra pilaf utan ris.

Du kan faktiskt prova att byta ut gryn mot. pasta.

Ja, i så fall får du en rätt som knappast kan kallas en riktig klassisk pilaf.

Det kommer att vara något som liknar flotsky pasta, men med ytterligare ingredienser.

Men om vi tar hänsyn till att rollen som dessa ’ytterligare’ komponenter är produkter som är förknippade med en populär maträtt av orientalisk mat (främst morötter och lök), kan den resulterande maträtten fortfarande konventionellt kallas ’pasta pilaf’.

Ett intressant recept delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti online-utgåvan inom matlagning, en kock, bagare i den fjärde kategorin.

Hur man lagar pilaf från makaroner

Först måste du hugga en morot, en paprika och en lök.

I en kittel måste du hälla vegetabilisk olja.I samma kittel ska du skicka lökbitarna.

Så snart grönsaken blir gyllene, ska 400 gram nötkött läggas i kitteln.

När köttingrediensen når beredskapspunkten ska den tidigare hackade peppar och morötter läggas till blandningen.

Det är också vettigt att lägga till kryddor (zira, koriander, etc.).д.).

Det finns ytterligare två viktiga ingredienser – tomatpuré (1 msk.L.) och hackad vitlök (3 kryddnejlikor).

Innehållet i kitteln ska hällas med en liter varmt vatten.

När vätskan kokar ska två pastapaket hällas i kitteln.

Skålen ska koka i en täckt behållare i 20 minuter.Värmen bör hållas till ett minimum.

Pastan är klar när den är tillräckligt mjuk.

Det är värt att understryka att pastan kommer att ta upp smakerna från de övriga ingredienserna.Den kommer att bli otroligt god.

Tidigare förklarade vi varför man inte äter bovete i Europa.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna