HomeVäxterDet här är vad som avgör mjukheten i stekt lever: 3 knep...

Det här är vad som avgör mjukheten i stekt lever: 3 knep och levern blir inte hård, även om du vill ha den tillräckligt mycket

Vilka knep gör hemmafruar för att mjuka upp levern..

De strör bakpulver, blötlägg den i mjölk och vinäger.Men det är mycket enklare än så.

Vad ska man göra med lever för att göra den mjuk, berättar experten från nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom området matlagning, kock, bagare i fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Hur man mjukar upp levern

Om levern blir mjuk beror inte minst på metoden för avfrostning.

Levern bör avfrostas långsamt, på kylskåpets nedersta hylla.

För det andra måste levern skäras i stora bitar.Om du skär den i små tärningar kommer den att ge upp all juice.

För det tredje, när du steker levern måste du vända eller röra om ofta.Att rosta tills den är kokt på varje sida är inte ett alternativ.Du kan inte heller steka levern på hög värme.

Tidigare berättade experten hur man lagar köttbullar i marockansk stil.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna