HomeVäxterDet är slut med att skära potatis till kött på franskt vis:...

Det är slut med att skära potatis till kött på franskt vis: gör det annorlunda så blir rätten mycket godare

Många kockar gör ett allvarligt misstag när de tillagar kött i fransk stil.

De skivar potatisen i cirklar.

Det här alternativet att förbereda grönsaken för att ingå i en populär maträtt är svårt att kalla korrekt.

Nightshade bör hackas på ett annat sätt.I det här fallet kommer skålen att bli mycket mer aptitretande.

Till exempel rekommenderar Yulia Arkhipova, en expert inom området matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin, att inte hugga potatis för kött i fransk stil utan att riva dem.

Hur riven potatis är bättre än skivad potatis

Svaret på denna fråga är mycket enkelt: när den är bakad kan en sådan grönsak mycket bättre absorbera vätskor som frigörs från andra ingredienser under bakningen.

Således ’tar riven potatis bort’ saften från kött och lök.Dessutom suger grönsaken upp majonnäsen perfekt.

Som ett resultat visar sig skålen många gånger smakligare.

Så nästa gång, använd ett rivjärn snarare än en kniv för att hacka potatisen.

Lägg det resulterande ’halmstrået’ i bakformen.Och lägg sedan ut andra lager: majonnäs, lök, kött, ost.

Tidigare delade experten ett recept på mycket välsmakande kotletter i fransk stil.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna