Många kockar gör ett allvarligt misstag när de tillagar kött i fransk stil.
De skivar potatisen i cirklar.
Det här alternativet att förbereda grönsaken för att ingå i en populär maträtt är svårt att kalla korrekt.
Nightshade bör hackas på ett annat sätt.I det här fallet kommer skålen att bli mycket mer aptitretande.
Till exempel rekommenderar Yulia Arkhipova, en expert inom området matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin, att inte hugga potatis för kött i fransk stil utan att riva dem.
Hur riven potatis är bättre än skivad potatis
Svaret på denna fråga är mycket enkelt: när den är bakad kan en sådan grönsak mycket bättre absorbera vätskor som frigörs från andra ingredienser under bakningen.
Således ’tar riven potatis bort’ saften från kött och lök.Dessutom suger grönsaken upp majonnäsen perfekt.
Som ett resultat visar sig skålen många gånger smakligare.
Så nästa gång, använd ett rivjärn snarare än en kniv för att hacka potatisen.
Lägg det resulterande ’halmstrået’ i bakformen.Och lägg sedan ut andra lager: majonnäs, lök, kött, ost.
Tidigare delade experten ett recept på mycket välsmakande kotletter i fransk stil.