HomeVäxterHur man använder vanligt gräs för att göra jorden otroligt bördig: en...

Hur man använder vanligt gräs för att göra jorden otroligt bördig: en metod som många inte känner till

Nu arbetar många sommarbor aktivt med frågan om att förbättra markkvaliteten..

Många metoder har utvecklats för detta, särskilt när det kommer till slutet av sommarsäsongen..

Men alla vill hitta en effektiv och inte för dyr metod, vilket är en svår uppgift.Som det visade sig kan du uppnå din plan med hjälp av vanligt gräs.

Hur gör man detta?

Det första steget är att förbereda växtmaterialet – klipp tillräckligt med gräs för att täcka de valda bäddarna.Försök i processen att använda växter utan frön, så att du senare inte behöver lägga all din energi på ogräsbekämpning.

Sedan lägger vi ut ett väldigt tätt lager av växtmaterial på bädden.

Vi använder vilken gödning som helst för kompost och vattnar gräset.Allt som återstår är att använda täckmaterialet och säkra det ordentligt.

I början av säsongen tar vi bort allt, lossar jorden och kan säkert börja planteringsarbetet.Denna metod kommer att göra jorden mycket bördig till minimal kostnad.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna