HomeVäxterHur man återställer jorden efter att ha skördat potatis: en otroligt enkel...

Hur man återställer jorden efter att ha skördat potatis: en otroligt enkel metod heter

Potatis kan lätt klassificeras som grödor som odlas i stora volymer på varje plats..

I regel upptar potatisbäddar en ganska stor yta..

Därför är det svårt att ändra landningsplatsen, vilket krävs av de grundläggande reglerna.Av denna anledning letar erfarna sommarbor alltid efter sätt som med minimal ansträngning och kostnad kan återställa marken och göra den lämplig för att plantera potatis nästa säsong.

Vilken enkel jordrestaureringsmetod bör du överväga?

Som det visar sig är ett av de billigaste och mest effektiva sätten att plantera gröngödsel.Men det finns många växter, vilket komplicerar uppgiften att välja.

Det rekommenderas att vara uppmärksam på vit senap.

Fördelen med denna gröngödsel är att den berikar jorden med så viktiga element som kalium och fosfor.Som ett resultat kommer nästa års skörd att bli hyfsad.

Vit senap är också känd för sina jordhälsoegenskaper som en naturlig fungicid och insekticid.Detta kommer att undertrycka utvecklingen av patogen flora och minska skadedjursbefolkningen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna