HomeVäxterVad du behöver göra med en dacha vid din dacha före höstens...

Vad du behöver göra med en dacha vid din dacha före höstens början: viktiga råd – det hjälper dig att undvika allvarliga problem

Finns det en damm på din lantegendom? Det här är väldigt bra!.

För det första finns det ingen brist på syresatt vatten.Men det som är bra med denna vätska är att du säkert kan vattna dina växter med den!.

För det andra lockar dammen fåglar, vilket hjälper till att eliminera många insekter som utgör en allvarlig fara för trädgårds- och grönsaksgrödor.

För det tredje är en liten konstgjord damm en bra ’dekoration’.Stugan förvandlas till en fantastisk plats för vila och avkoppling.

Samtidigt kan dammen också bli en källa till problem.Så under den ’gyllene’ tiden på året måste reservoaren ständigt rengöras från löv.

Men om du utför en enkel åtgärd i slutet av sommaren, är det osannolikt att svårigheten som beskrivs ovan kommer att göra sig påmind.

Vår tidskrifts expert, agronom och landskapsdesigner Anastasia Kovrizhnykh tilltalade sommarboende med en viktig påminnelse.

Vad behöver göras med dammen de sista dagarna i augusti

Det är bokstavligen några dagar kvar innan kalenderhösten börjar.

Det finns dock fortfarande tid att skydda dammen.

Innan 1 september, hinner täcka den konstgjorda reservoaren med ett fint nät.

Självklart måste enheten vara säkrad.Pinnarna kommer till undsättning.

Spänning av nätet i rätt tid är en garanti för att lövblad inte faller i dammen.

Det kommer att vara möjligt att ta bort nätmaterialet först efter att löven faller.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna