HomeVäxterVad man ska göra med zucchini så att de bär frukt före...

Vad man ska göra med zucchini så att de bär frukt före frost: sommarboende har avslöjat sina hemligheter

Mot slutet av augusti bör alla sommarboende tänka på hur man förlänger zucchinifruktningen..

Det är trots allt ett realistiskt uppnåeligt mål att skörda före det kalla vädret..

Vad behöver göras för detta

Sjukdomar

Det är viktigt att förstå att i slutet av sommaren minskar växternas immunitet och ogynnsamma väderförhållanden inträder.Därför kan zucchini börja göra ont.

Det är viktigt att regelbundet utföra alla nödvändiga behandlingar.

Blad och fransar

Det är nödvändigt att inspektera trädgårdsbädden löpande.Om lövverk eller vinrankor av låg kvalitet hittas bör de tas bort.I det här fallet kommer anläggningen inte att slösa energi på att försöka bota och återställa dem.

Gallring

Det är också värt att förstå att det inte kommer att vara möjligt att lämna all zucchini i trädgården.Vill man att skörden ska bli lång och riklig är det viktigt att gallra ut med jämna mellanrum.

Matning

Det är viktigt att komma ihåg att zucchiniresurserna är begränsade.Därför bör de utfodras med olika lämpliga formuleringar så att näringsbrister inte uppstår.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna