HomeVäxterInte 300 pund utan 69 pund i Lidl! Jag gör de bästa...

Inte 300 pund utan 69 pund i Lidl! Jag gör de bästa mjölfria ostkakorna med detta mirakel

Är du uttråkad av klassiska pannkakor, eller kanske du inte vill ha den tråkiga förberedelsen av jästpannkakor? Jag har ett fantastiskt recept till dig som praktiskt taget gör sig själv.Det är ett patent från min mamma, som är oöverträffad i köket.För tillagningen använder jag min favoritmixer från Lidl, som du kan köpa nu i en megakampanj.Skynda dig innan kampanjen går ut – endast fram till 24. 07!

SilverCrest blender från Lidl – 20 kr billigare med Lidl Plus-appen!

SilverCrest-blendern från Lidl är min underbara kökshjälpare som alltid står på köksbänken.Den är lämplig för att mixa, göra puréer och hacka.Dess användbarhet bevisas vid tillagning av soppor, pannkakor, pannkakor, smoothies eller andra smoothies.Den snabbt avtagbara mixerfoten* i rostfritt stål med speciell mixningsdesign är utrustad med stänkskyddsteknik.

I förpackningen ingår en multifunktionell hackare med en användbar kapacitet 500 ml med en 2-bladig kniv i rostfritt stål för hackning av nötter, örter och ost.Dessutom innehåller boxen en mätkopp med en användbar kapacitet 700 ml, gradering för att mäta innehållet och ett praktiskt lock.Du kan använda den dagligen utan att oroa dig för att utrustningen ska överhettas under starkare snurrar.För mig fungerar det bra nästan varannan dag – det minskar avsevärt den tid det tar att förbereda måltider för mig.

Se även: Det var länge sedan jag åt så fluffiga och mjuka ostpannkakor.Jag tillsätter inte vanligt mjöl eller socker

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna