HomeVäxterHur man skyddar gurkor från sjukdomar med ett enkelt botemedel: inte alla...

Hur man skyddar gurkor från sjukdomar med ett enkelt botemedel: inte alla sommarboende vet

Det är alltid viktigt att komma ihåg att gurkor kan bära frukt till frost..

Men sådan fertilitet beror på vård..

Om gurkorna är sjuka är det osannolikt att skördens kvalitet och kvantitet kommer att behaga dig, säger landskapsdesignern och vetenskaplig agronom Anastasia Kovrizhnykh, expert i vår tidning.

Som det visar sig är läsk en utmärkt lösning på problemet.

Vilka recept bör du vara uppmärksam på?

För att förhindra röta av något slag

I det här fallet måste du späda ett halvt glas pulver i en hink med vatten.Se till att produkten har tid att lösas upp.Sedan kan du börja vattna.

Detta botemedel kan också användas för behandling: ta en paus på 24 timmar mellan vattningarna och fortsätt proceduren tills gurkorna är helt härdade.

Mot mjöldagg

Detta botemedel kan också användas både för att förebygga (en gång) och för behandling av sjukdomen (en gång i veckan).Det rekommenderas att blanda två stora skedar olja (raffinerad) och läsk i en hink med vatten.

Det är också värt att stärka kompositionen med två aspirintabletter och tvål krossad till pulvertillstånd.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna