HomeVäxterHur man matar jordgubbar i slutet av sommaren: de bästa alternativen nämns

Hur man matar jordgubbar i slutet av sommaren: de bästa alternativen nämns

Varje sommarbo vet att i slutet av sommaren behöver jordgubbar särskild vård..

Det finns ett antal viktiga procedurer som måste slutföras innan kallt väder börjar..

I det här fallet kommer bärskörden inte bara att övervintra framgångsrikt, utan kommer också att glädja dig med en utmärkt skörd nästa år.

Som regel bör du inte glömma att gödsla.De utförs vanligtvis efter beskärningsproceduren.Den rätta kombinationen av näringsämnen kommer att vara idealisk för att avsluta säsongen.

Vilka gödselmedel bör du vara uppmärksam på?

Monokaliumfosfat

Detta är ett utmärkt gödselmedel som ofta används för att ta hand om jordgubbar på sensommaren.Det rekommenderas att ta en stor sked av produkten per hink vatten.

Efteråt används två glas lösning för varje buske.Om du också vill spraya bärskörden, ta då en halv stor sked gödselmedel för samma volym vatten.

Superfosfat (dubbel) med kaliumsulfat

Det är lätt att applicera dessa gödselmedel.Du måste fördela en sked kaliumsulfat med två skedar superfosfat per kvadratmeter säng.

Sedan vattnas växterna väl.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna