HomeVäxterHur man korrekt använder vassle för att öka avkastningen på tomater och...

Hur man korrekt använder vassle för att öka avkastningen på tomater och gurkor: inte alla dacha-odlare vet

Gurkor och tomater kan hänvisas till grödor vars skörd vi ser särskilt fram emot.

Vi behöver grönsaker inte bara för sallader, utan också för att göra goda vinterförberedelser.

Därför är det värt att tillämpa alla effektiva metoder som gör att du kan uppnå högre avkastning, säger landskapsdesigner och vetenskaplig agronom Anastasia Kovrignyh, en expert på vår tidning.

Vad behöver jag veta om att använda vassle?

Omedelbart bör det noteras att detta är ett prisvärt och högkvalitativt alternativ som kan öka avkastningen.Faktum är att vasslesammansättningen är ganska rik.

Den innehåller vitaminer och spårämnen, vilket är oerhört viktigt.

Du kan använda en vattenkanna.I det här fallet är det värt att hälla en hink med vatten och låta den stå ute i 24 timmar för att värmas upp.Blanda det sedan med ett paket vassle och utför proceduren.

Läkemedlet används också för behandling på bladet.För detta ändamål håller vi återigen vattnet under solen för att värmas upp.Efter beredning av själva kompositionen för sprutning.För att göra detta, ta tre delar vatten per del vassle.

Medlen kan användas både i växthuset och i den öppna marken.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna