Är du uttråkad av ris- och köttfyllning i fylld kål?
Det är dags att byta ut grynet mot en annan ingrediens!
Detta tillvägagångssätt kommer för det första att uppdatera rätten avsevärt och för det andra att märkbart förbättra dess smak.
Yulia Arkhipova, en expert inom matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin i Belnovosti online-utgåva, rekommenderar att man lägger potatis istället för ris till fyllningen.
Hur man gör fylld kål med potatis
Ta 800 gram potatis, skala dem, hacka dem grovt och koka dem.
Medan nattskuggan värmebehandlas (processen tar minst 20 minuter), stek två tärnade lökar i en panna.
När den hackade grönsaken blir mjuk, tillsätt 300 gram färs.
Resultatet blir en lök-köttblandning, som bör tillsättas potatismassan som erhållits efter ’bearbetning’ av den kokta nattskuggan med en potatismaskare.
Förbered sedan kålbladen och linda in den beredda fyllningen i dem.
Stek de resulterande kuverten och låt dem sjuda i en fyllning som består av stekt morot och lökblandning, tomatpuré och vanligt vatten.
Efter cirka 40 minuter är den läckra potatisfyllda kålen klar.