HomeVäxterBovete i polsk stil: det är mycket gott - det dröjer inte...

Bovete i polsk stil: det är mycket gott – det dröjer inte kvar på bordet, familjen äter det omedelbart

Trött på vanligt bovete? Prova polskt bovete, du kommer att bli glatt överraskad av smaken.

Här är hemligheterna med att tillaga bovete på polskt vis.

Hur man lagar bovete polsk stil

Koka den önskade mängden bovete som vanligt, men tillsätt en liten bit smör i vattnet i början av tillagningen.

Lägg hälften av det kokta bovetet i en ugnsform, toppa med stekt svamp och lök och täck med resten av bovetet.

Häll sedan ägg och gräddfil över bovetet.Det förbereds enligt följande.

Knäck ett ägg i en skål, tillsätt 300 gram gräddfil och en halv tesked salt, rör om.

Strö riven ost över bovetet och ställ in det i en ugn uppvärmd till 170 grader Celsius i 15 minuter.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna