HomeVäxterTa med den här hemliga ingrediensen när du bakar ister: alla kommer...

Ta med den här hemliga ingrediensen när du bakar ister: alla kommer att fråga efter receptet

Visste du att ister inte bara kan saltas och stekas, utan också bakas?

Hur man förbereder välsmakande bakad ister, berättar experten från nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin Julia Arkhipova.

Hur man bakar ister utsökt

För det första bör en bit ister gnidas på alla sidor med salt innan den bakas.

Du kan använda alla kryddor, till exempel rökt eller vanlig paprika.Om du vill göra den bitter, tillsätt kamomill.

Grädda en bit som väger 500 gram i cirka 40 minuter i en ugn som är uppvärmd till 180 grader.

Beredskapen avgörs av skorpans gyllene färg.Du kan också baka ister i en hylsa eller folie (40 minuter till en timme).

Tidigare berättade experten för oss vilka misstag som gör det omöjligt att göra en fluffig omelett.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna