HomeVäxterTill och med pollock, kummel och vitling: ett kockknep för att göra...

Till och med pollock, kummel och vitling: ett kockknep för att göra alla fiskar saftiga

Absolut alla fiskar kan göras saftiga, till och med kummel, pollock och putassu, om man tillämpar ett enkelt knep.

Hemligheten med att laga saftig fisk berättas av Yulia Arkhipova, en expert inom matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin av Belnovosti-nätverksutgåvan.

Hur man lagar saftig fisk

Förblötläggning av fisken i vatten med salt och socker hjälper till att göra den saftig.

Du behöver en matsked av båda ingredienserna per liter vatten.Vattentemperaturen bör vara 40-45 grader Celsius.

Detta är nödvändigt för att saltet och sockret ska lösas upp väl.Blötlägg fiskfiléerna i lösningen i en timme.

Efter denna tid tar du ut fisken, klappar torrt med pappershanddukar och fortsätter tillagningen.

Tidigare berättade experten för oss vilka oförlåtliga misstag hemmafruar gör när de lagar pilaf.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna