Pergament används ofta vid beredning av olika typer av konfektyrprodukter..
Däremot vill ingen att pappret ska fastna på det färdiga bakverket..
Det kommer att bli extremt svårt att ta bort det.Därför är det värt att bekanta dig i förväg med listan över de vanligaste misstagen som görs av hemmafruar, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsfrågor.
Vilka brister ska man bli av med när man arbetar med pergament?
Rätt mängd olja
Det är nödvändigt att skapa ett högkvalitativt lager av smör mellan pergamentet och själva degen.Om detta inte görs kommer bakverken oundvikligen att fastna.
Därför bör du applicera tillräckligt med olja på papperet.
Pergamentets kvalitet
Inte alla hemmafruar vet att inte alla pergament är av hög kvalitet och är lämpliga för att förbereda alla rätter.Använd till exempel ganska tjockt papper för att baka.
Faktum är att tunt pergament alltid fastnar.
Matlagning
Det är alltid viktigt att ställa in rätt tillagningstid.Om du bakar degen längre än förväntat kommer detta inte bara att försämra kvaliteten på bakverken, utan kommer också att skapa ytterligare problem.
Till exempel kommer pergamentet helt enkelt att fastna på degen.