HomeUncategorizedVarför pergament fastnar på bakverk: erfarna kockar har listat de största misstagen

Varför pergament fastnar på bakverk: erfarna kockar har listat de största misstagen

Pergament används ofta vid beredning av olika typer av konfektyrprodukter..

Däremot vill ingen att pappret ska fastna på det färdiga bakverket..

Det kommer att bli extremt svårt att ta bort det.Därför är det värt att bekanta dig i förväg med listan över de vanligaste misstagen som görs av hemmafruar, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsfrågor.

Vilka brister ska man bli av med när man arbetar med pergament?

Rätt mängd olja

Det är nödvändigt att skapa ett högkvalitativt lager av smör mellan pergamentet och själva degen.Om detta inte görs kommer bakverken oundvikligen att fastna.

Därför bör du applicera tillräckligt med olja på papperet.

Pergamentets kvalitet

Inte alla hemmafruar vet att inte alla pergament är av hög kvalitet och är lämpliga för att förbereda alla rätter.Använd till exempel ganska tjockt papper för att baka.

Faktum är att tunt pergament alltid fastnar.

Matlagning

Det är alltid viktigt att ställa in rätt tillagningstid.Om du bakar degen längre än förväntat kommer detta inte bara att försämra kvaliteten på bakverken, utan kommer också att skapa ytterligare problem.

Till exempel kommer pergamentet helt enkelt att fastna på degen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna