Zucchini kan användas för att göra många läckra rätter.Till exempel pannkakor..
Problemet är att den här rätten sällan blir perfekt när det gäller konsistensen..
I de flesta fall blir dessa grönsakstunnbröd klibbiga och vattniga.
Hemmafrun kommer att fortsätta att möta liknande kulinariska misslyckanden om hon inte lär sig om ett intressant trick.
Det visar sig att det finns en hemlig tillsats, vars användning garanterar täta, krispiga och gyllenbruna zucchinipannkakor.
Vad ska man blanda riven zucchini med?
Enligt den kulinariska experten från Belnovosti-nätverkets publikation, kock, bagare i den fjärde kategorin Yulia Arkhipova, är potatis den räddande ingrediensen.
Riv först två zucchini och tillsätt sedan riven rå potatis till den resulterande massan (en knöl räcker).
Stärkelsekomponenten kommer att ’binda’ basen.Som ett resultat kommer degen att producera pannkakor med en idealisk konsistens.
Naturligtvis, glöm inte de andra viktiga komponenterna: råa ägg (2 stycken) och mjöl (4 matskedar).
Dessutom måste den beredda basen saltas och peppras.
Färdiga zucchinipannkakor kommer att kännetecknas av sin densitet, krispighet, mättnad och närvaron av en vacker skorpa.