Svamp kan lätt betraktas som en av de mest utsökta livsmedel för sin arom och smak..
Men inte alla kockar kan låsa upp potentialen hos svampar..
Därför slutar vissa människor med en omärklig produkt, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsområdet.
Vilka kulinariska knep ska du använda?
Snåla inte med salt
Inte alla hemmafruar vet att det är viktigt att salta svamp ordentligt.Saltar du för lite kan de bli helt smaklösa.
Men salt hjälper deras potential att utvecklas.
Nejlika
Men detta trick används framgångsrikt av professionella kockar, vars svamprätter alltid blir utmärkta.Som det visade sig, under värmebehandlingen behöver du bara lägga till en liten mängd kryddnejlika.
Detta kommer inte bara att göra svamprätten mer smakrik, utan tar också bort eventuell bitter eftersmak.
Muskot
Om du vill att alla ska vara nöjda med dina kulinariska förmågor, lägg sedan till en nypa muskotnöt medan du steker svampen.
Detta kommer helt enkelt att förvandla svampen.