Det visar sig att du inte behöver vatten för att göra en tillbehör av pasta..
En expert från nätverkspublikationen BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova, delade med sig av en verkligt innovativ metod som ger råd om att kombinera processen att laga pasta med att förbereda den första kursen.
Hur man lagar pasta utan vatten
Lägg köttet (kycklingbuljongen) på spisen för att laga mat.Efter att vattnet kokar, skumma bort eventuellt skum som har bildats på ytan och tillsätt sedan pastan inuti.
Som ett resultat kommer sidorätten inte att tillagas i ’tomt’ vatten, utan i en buljong med kryddor och kommer att absorbera deras aromer.
Detta är svaret på varför pasta tillagad på detta sätt visar sig vara flera gånger godare och mer aromatisk.
När pastan är klar, ta bort den från pannan med en hålslev.
Vad ska man göra med den första kursen? Det är enkelt – fortsätt tillagan genom att tillsätta de återstående ingredienserna till soppan i pannan.Förresten kommer det också att bli tjockare och rikare än vanligt på grund av den stärkelse som frigörs under tillagningsprocessen av pastan.