Ingen kan motstå naturlig lemonad av hög kvalitet: dess smak är alltid bäst..
Det är också alltid trevligt att veta att du serverar en hälsosam och naturlig produkt till bordet..
Det finns ett mycket prisvärt recept som gör att du kan servera lemonad av utmärkt kvalitet till bordet med en minimal mängd ingredienser, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Hur gör man riktig hemlagad lemonad?
Lista över komponenter
– ett halvt kilo citroner;
– ungefär ett glas socker;
– rent dricksvatten och kolsyrat vatten;
– några kvistar lila basilika och pepparmynta.
Matlagningsmetod
Citroner ska tvättas noggrant och sedan användas för att förbereda skalet.Den blandas med ett halvt glas socker.
Därefter måste citronerna separeras från skalet och fröna, hackas och placeras i en mixer.Få till ett homogent tillstånd.Tillsätt sedan skalet och lite av sockret och blanda igen.
Du måste förvara den resulterande massan i kylskåpet i flera timmar.Därefter måste du ta ett glas rent eller mousserande vatten för en sked av den beredda purén, tillsätt socker och använd grönsakerna för dekoration vid servering.