Pannkakor i allmänhet har ingenting att göra med rätt näring på grund av användningen av inte de mest hälsosamma produkterna..
Dessutom har de ett högt kaloriinnehåll utan någon speciell fördel för kroppen..
Men du kan alltid överraska din familj med otroligt läckra och till och med hälsosamma pannkakor, avslöjar kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert, hemligheten.
Hur man lagar gröna bovetepannkakor
Lista över ingredienser
– ett glas grönt bovete;
– cirka 300 ml vatten;
– en halv liten sked salt;
– två matskedar jordärtskockssirap eller lönnsirap.
Matlagningsprocess
Det är bäst att placera bovete i en behållare med vatten över natten.På morgonen måste du tömma det återstående vattnet och placera flingorna i en mixerskål.Häll sedan i den angivna mängden vatten, tillsätt salt och den valda sirapen.Vispa tills den är slät.
Arbetsstyckets konsistens ska vara fet.Sedan börjar vi steka i en uppvärmd stekpanna, behandlad med en tillräcklig mängd vegetabilisk olja.