När en bra kock tillagar slaktbiprodukter blir maten otroligt god: alla drömmer om extra..
Men hemmafruar kan ha svårigheter under matlagningsprocessen..
Detta beror på den specifika lukten av slaktbiprodukter, konstaterar vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.
Vilka hemligheter för att neutralisera lukt kan du använda i din praktik?
Mjölk
Detta trick hjälper till att göra lever och andra typer av slaktbiprodukter mjuka, saftiga och välsmakande.Du behöver inte oroa dig för närvaron av främmande lukter: mjölk eliminerar dem helt.
Beredda slaktbiprodukter förvaras i en skål med mjölk i 40 till 60 minuter.
Salt
Inte alla vet att salt också kan eliminera obehagliga lukter.Du måste ta salt och bearbeta slaktbiprodukterna.För detta ändamål, välj grovt havssalt.
Det räcker med att vänta 15-20 minuter.
Vilken marinad som helst
Du kan välja absolut vilket marinadrecept som helst och använda det.Tack vare detta kommer det inte att finnas några spår av den obehagliga lukten.
Och slaktbiprodukterna kommer ut mycket mjukare än vanligt.